Om oss

 

Hej!

Vi som driver Kennel Cahaba´s heter Barbro och Hans Carlsson. Vi bor tillsammans med våra hundar i Ytterby, strax utanför Kungälv.

I april 1998 köpte vi vår första dalmatiner, Ridotto Guendalina “Queen”, från kennel Ridotto i Mölndal. Och vi blev totalt förälskade i den här underbara rasen.

Vår kennelmamma Ridotto Guendalina "Queen".Den 3 december 2002 fick vi vår första kull med “Queen” och Ekryda Grane. Sex underbara och granna valpar blev det, 4 tikar varav en leverfläckad och 2 hanar varav en leverfläckad. En av de svarta tikarna, Cahaba´s Aspasia, kom tillbaka till oss vid 3,5 års ålder och är en riktigt härlig liten spjuver

Vår andra kull föddes 9 oktober 2004 efter “Queen” och Dalmo´s Tracker. Två fina pojkar blev resultatet varav en, Cahaba´s Bull “Ozzy”, bor hos vänner i Partille och väntar på att rätt flicka ska dyka upp. “Ozzy” finns tillgänglig för avel till lämpliga tikar. Vi planerar för närvarande att använda honom i vår egen avel.

Vår uppfödning

Varför har vi börjat med uppfödning av Dalmatiner?

– Jo, därför att det är en mycket trevlig sällskapshund och vi vill utöka rasen med sunda, glada och trevliga hundar.

Våra valpar

Vi följer självklart bestämmelserna från Svenska Kennelklubben och Svenska Dalmatiner Sällskapet.

 Vi tror på uppfödning i liten skala och i hemmiljö. Syftet är att få fram trevliga sällskapshundar i första hand och i andra hand hoppas vi givetvis att få fram några riktiga stjärnor.

 I valppriset ingår 3 års dolda felförsäkring och startkit med allt du behöver till din nya familjemedlem.

Kontaktuppgifter

Mail: info@cahabas.se

Telefon: Hans 070-358 6600

Telefon: Barbro 070-590 2030