Jack Russell Terrier

Vi blev med Jack Russell i samband med leverans av foder till en uppfödare. Vi började som fodervärd och har nu tagit över vår underbara Mimmi.

Funderar du på rasen kan vi väl bara konstatera att det är otroligt mycket hund i ett behändigt format. Den har bra attityd och är klok och lättlärd. JRT är ju egentligen en grythund med mycket jakt i sig, men vår tik och den hane vi hittills avlat på har måttliga eller rent av svaga jaktegenskaper. Mer information finner du på nedastående länk.

http://www.jackrussellklubben.se/faktaomrasen.html

Mimmi som nu har fått en kull. Det var tre valpar 2 hanar och en tik, men tiken klarade inte av födseln trots att vi fanns på Blå Stjärnan. Pappan till valparna är Sheridog Grenfell som är svensk utställningschampion men även spårchampion. En mycket trevlig kille som vi blev “kära i” som ett bra avelsmaterial.

Martin 1025 Melvin 10-09Ska vi leka med bollen Nej för trött

1 Response to Jack Russell Terrier

  1. Catharina Blom says:

    Hej ja heter Catharina och har haft hund i hela mitt liv men nu börjar min älskade Boris en jack russel bli pensionär så det är dags att börja på nytt så ja vil gärna stå i valpkö gärna en hane med mycke färg

Leave a Reply

Your email address will not be published.